Nakit iz minerala – MALAHIT – tehtnica po horoskopu

Obesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju tehtnice v obdobju (23.9.-22.10.)

16.40

Dodaj na seznam želja

MALAHIT – TEHTNICA – LIBRA

Obesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju tehtnice v obdobju (23.9.-22.10.)

Lastnosti minerala: MALAHIT-KRISTAL TRANSFORMACIJE

Uporaba: deluje zelo razstrupljajoče, zato ga lahko uporabljamo tudi za zaščito prostora pred škodljivimi sevanji. Kot ročni kamen blaži ekstremna čustvena stanja.

Vibracija: malahit krepi vrednotenje estetike, krepi moč vizualizacije, nas dela bolj čustvene, lahko pa ga programiramo v namen boljših poslovnih odločitev. V malahitu je prisoten tudi baker, ki nase veže slabe energije, nošen kot nakit pa tudi razstruplja telo. Zaradi svoje energije je primeren tudi kot zaščitni kamen za bivalni prostor. 

Izvor imena: latinska beseda malakos pomeni slez (zaradi barve). Poimenoval ga je Plinij.                             

Nahajališča: Francija, Italija, Nemčija, Zaire, itd.    

Barva: zelena, intenzivna.

Značilnosti: je neodločna in potrebuje več časa, da ideje udejani. Tehtnica nagonsko težki k uravnoteženosti in harmoniji. Je mojstrica v pogajanjih, posredovanjih v sporih in sklepanju kompromisov. Je presenetljivo močne volje. Tehtnica je topla, miroljubna in družabna. Ima smisel za umetnost, četudi ne sledi umetniški karieri.

Obesek je v darilni škatlici, priložen opis minerala.

Velikost obeska: 2×2 cm.

Vsak obesek je svojstven, originalen, torej dva ne morata biti enaka. Zato obstaja možnost odstopanja odtenka barve in vzorca minerala, od fotografije na spletni strani.