O NAS:

Trgovina Nakiteya ponuja pester izbor praktičnih daril za vse priložnosti, za dekleta in žene in njihove boljše polovice in tudi za otroke. Večina izdelkov je narejenih ročno, z decoupage tehniko. Dodani so le dodatki, les, filc, perlice, čipke brez katerih izdelek ne bi dobil končnega efekta. Leseni izdelki so prelakirani 3 do 4 krat z vodo-obstojnim lakom.

Trgovina nudi tri vrste daril:
– unikaten nakit, ročna izdelava, narejen na postopku razpokane tehnike, kateri je pridobil Certifikat rokodelstva Art&Craft Slovenije.
– leseni dekorativni izdelki – voščilnice, pladnji, šatulje, škatlice, obešanke, ki so dekorirani z decoupage ali servietno tehniko in okrašeni s čipkami in različnimi dodatki.
– vazice ali posodice, dekorirane z decoupage tehniko in dodatki.

Leseni izdelki so večinoma iz slovenskega lesa (topol, javor). Vsak izdelek je unikaten, ker je v vsak izdelek vložen trud, spretnost, čas, izkušnje in predvsem pa veliko ljubezni do rokodelskega dela. Tudi zato imajo izdelki lepšo vrednost, kot pa industrijsko narejeni predmeti.

Izdelke pošiljamo po celem svetu. Zapakirani so v lično embalažo in še dodatno zaščiteni, da se pri transportu ne poškodujejo.
V primeru, da imate idejo in si želite svoj motiv tablice ali pladnja ali voščilnice ali nakita, nam sporočite vaše želje in potrudili se bomo, da vam jih uresničimo.