Nakit iz minerala – LAPIS LAZULI – tehtnica po horoskopu

Lapis lazuli astrološko najbolj ustreza znamenju tehtnice.
(
23.9.-22.10.)

16.40

Dodaj na seznam želja

LAPIS LAZULI – TEHTNICA – LIBRA

Obesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju tehtnice v obdobju (23.9.-22.10.)

Lapis lazuli je pradavni kraljevski simbol časti, resnice in modrosti. Astrološko lapis najbolje ustreza znamenju tehtnice.
Kamen je modre barve in simbol zvezdnatega neba. Posut je z drobnimi črnimi in zlatimi pikicami iz pirita. Zaradi te nebesno modre barve sveti s sveto močjo. To je močan kamen, zato ga ni priporočljivo nositi ves dan. Deluje na grleni center, vzpodbuja k kreativnosti in komunikaciji. LAPIS simbolizira tudi uspešnost, saj pirit pomaga, da se kreacija spusti na zemljo. Tu gre za naravne kamne, ki se lahko razlikujejo po obliki in barvnem odtenku

Značilnosti: tehtnica je neodločna in potrebuje več časa, da ideje udejani. Tehtnica nagonsko težki k uravnoteženosti in harmoniji. Je mojstrica v pogajanjih, posredovanjih v sporih in sklepanju kompromisov. Je presenetljivo močne volje. Tehtnica je topla, miroljubna in družabna. Ima smisel za umetnost, četudi ne sledi umetniški karieri.

Obesek je v darilni škatlici, priložen opis minerala.

Velikost obeska: 2×2 cm.

Vsak obesek je svojstven, originalen, torej dva ne morata biti enaka. Zato obstaja možnost odstopanja odtenka barve in vzorca minerala, od fotografije na spletni strani.